Uutisia 2014

22. loka, 2014

18.10. Haimme Lempäälästä pirteän pikkuneidin Eerondaali Waatan Star "Wiola"

Wiola on yhteistyötä Kennel Eerondaalin kanssa. Wiola muutti ensin pariksi viikoksi meille Mannan ja muiden laumaan. Sitten se muuttaa Vilppulaan, ihanaan, rakastavaan kotiin. 

 Waatan pentusuunnitelmat ovat hieman edenneet, kun jalostustoimikunta antoi hyväksynnän yhdistelmmään Ikkurin Alfa Nova ja Waatan Dablia. Toivottavasti saisimme sitten alkuvuodesta näiden jälkeläisiä.

14. loka, 2014

Isla ja Armi ovat saaneet omat rakastavat perheet ja ovat jo kotiutuneet hyvin.

Manna jäikin ilostuttamaan meitä kotikenneliin.

Mukavia hetkiä Rymättylään ja Savitaipaleelle näiden tyttösten seurassa.

30. syys, 2014

 

 Kiva kun kasvattien omistajat ovat aktiivisia nähyttelysissä kävijöitä. 

Jenni ja Janne tekivät Kassun kanssa pienen lomaretken Ahvenanmaalle. Matkat suuntautuvat tietysti koiranäyttelyiden mukaan. Ecerössä KV. Kassu (W. Daucus) ei ole vielä saanut karvaansa täyteen kukoistukseen. Tuomarimuutoksen takia kessut arvosteli Nina Karlsdotter. Hänen arvostelussan ei lukenut mitään suurempaa moitetta Kassusta, mutta vähän sitä ja vähän tätä... EH. Olisihan se ollut hienoa tulla kotiin muotovalion kanssa, mutta tärkeintä toki, että reissu oli mukava. Siitä voi lukea lisää Jennin kirjoittamana ja kuvittamana.

 Pikku-tytöt vain kasvavat ja kaunistuvat. Laitoin valokuviin niistä lähes 7 viikkoisina otetut kuvat

26. syys, 2014

Hyvinkäällä oli ryhmänäyttely 21.9.

Pirkko sai viedä kehään Aidan (W. Elodea), joka oli siis ensimmäistä kertaa virallisessa luokassa.  Aida on Pirkon mielestä tosi kiva luonteinen, eikä mm. säikähtänyt viereisessä kehässä syntynyttä urosten tappeluakaan. Aida oli juuri tappelun puhjettua yksilöarvostelussa.  Aidalle EH JUK1.

 Darma (W. Darmera) kisasi avoimessa luokassa neljän muun nartun kanssa. Maret Kärdi on hyvin tarkka tuomari, eikä eriäkään antanut kuin kahdelle. Darmalle ERI AVL1 SA PN1 SERT ROP. Jos Darma olisi ollut päivän vanhempi, olisimme saaneet jo uuden valion, vaan synnttärit oli seuraavana päivänä. (Darman kuva: Pirkko Mäkinen)

Waatan vauhti viisikko, siis Deekkoset täyttivät 22.9. kaksi vuotta! Onnea Disa, Darma, Sumu, Kassu ja Domi ❤

 Kassu (W.Daucus) kävi pyörähtämässä, edelleen karvattomana, Porvoon kaikkien rotujen näyttelyssä. Kassulle EH AVK3. Tuomarina Derek Smith, Iso-Britannia.

 Jennin juttuja aiheista täältä.

9. syys, 2014

Aika rientää. E-pentuset täyttävät jo täyden vuoden.

Paljon onnea ja mukavaa syksyn jatkoa, Gero, Essi, Elmo, Aida, Rodi ja Eve ❤.

Pikkuiset ähvät on jo reippaita ulkoilijoita ja ikää 4 viikkoa. Lisäsin kuvia albumiin pienistä.

 Lauantaina 6.9.2014 olimme Kihniössä ryhmänäyttelyssä. Tuomarina tiukkaa linjaa pitävä kasvattajatuomari Esa Ruotsalainen

Jenni vei Geron (W.Erigeron) kehään. Kivasti Gero esiintyi ja olikin lopulta paras uros,. Tosin sitä ei virallisesti edes valittu. Esan mielestä Gero on vielä hieman kesken.Tuloksena ERI JUK1.

Kassu (W.Daucus) oli sitten alkanut strippariksi, ja heittänyt housutkin hyvin pieniin. Karvattomana Kassu vaikuttaa aika pieneltä ja kovin suuria odotuksia ei voitu asettaa. EH NUK1.

Essi (W. Erica) olikin sitten ainut veteeraaninartun lisäksi joka sai SA:n.  ERI JUK1 SA PN1 SERT ROP. Ryhmäkehään menoa emme jääneet edes odottamaan. Meidän arvostelut oli heti aamusta ja keli oli kovin sumuista ja kalseaa aamupäivän. Pennut vetivät niin puoleensa, että pakkasimme kamat ja lähdimme Jannen ja Jennin kanssa ajelemaan ja niitä ihailemaan. Jennillä oli kamera mukana. Kuvia löytyy, kun selailee Kassun kotisivuilta.

Myös Niila (W. Bartsia) oli näyttelykehässä. Äänekosken ryhmänäyttelyssä 6.9. tuomarina Juha Putkonen. Ja tiukkaa linjaa hänkin piti. Niilan esiintyminen on aina varmampaa ja rauhallisempaa, mikä näkyi myös arvostelussa. ERI AVK2.

Silja ja Luna osallistuivat yllättäen tarjottuun TOKOn EVL- kokeeseen. Tämä koirakko on niin taitava, ettei siinä turhia harjotteluja tarvita. Kokemuksen puutteesta huolimatta suoritus oli aika huikea ja he jäivät ykköstuloksesta lopulta vain 36 pistettä. Rivissä oli peräti neljä kymppiä! Onnittelut 🙂