Tervetuloa Waatan kennelin kotisivuille!

 

Hei, olen Milja Laaksi ja kasvatan keeshondeja kennelnimellä Waatan.

Keeshond on miellyttävä seurakoira, joka sopii monenlaisiin harrastuksiin.

Lisää rodusta ja sen historiasta voit lukea Suomen Keeshond ry:n sivuilta.

Tai ottamalla minuun yhteyttä, kerron mielelläni lisää rodusta.


Kasvatustoimintani on pienimuotoista kotikasvatusta ja pentuja meille syntyy vain harvakseltaan tarkkaan suunnitelluista yhdistelmistä.  

Kasvattajan tehtävä ei ole luoda uutta, tehtävänä on pyrkiä säilyttämään jo olemassa olevaa. Rotuja on jo riittävästi, eikä uusia tarvita. Oman rodun tulisi rakenteeltaan ja luonteeltaan pystyä toimimaan sen käyttötarkoituksessa.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, pitkäikäisiä ja hyväluonteisia keeshondeja, jotka vastaavat ulkonäöltään ja rakenteeltaan rotumääritelmän mukaista oikeaa tyyppiä.

 

Kasvattajan peruskurssin kävin syksyllä 2007. Allekirjoitin myös kasvattajasitoumuksen. Kennelnimi minulle myönnettiin helmikuussa 2008. Kasvattajan jatkokurssin suoritin keväällä 2009.

2016 - 2017 Suoritin Suomen Koirankasvattajat ry:n järjestämän Kasvattaja-Akatemian hyväksytysti. (Ilmeisesti ainoana/ensimmäisenä Keeshond kasvattajana tällähetkellä)

 

 Toimin Suomen Keeshond ry:n jalostustoimikunnan jäsenenä.

Olen myös Suomen Owczarek Podhalanskit ry:n jäsen. Sekä Suomen Kennelliiton ja suomen Koirankasvattajat Ry:n ( SuKoKa) jäsen.

 

Tällä hetkellä kotonamme asuu Nessi (Eswood Nereida), ja Manna (Waatan Fumana), sekä Gitta (Waatan Gentiana). Lila (Waatan Angelica) viettää eläkepäiviään tyttäreni luona Vaajakoskella.

Vartioinnista pihalla huolehtii Owczarek Podhalanski Anki (Valonpisaran Fiina)

 Onhan meillä myös kaksi maatiaiskissaa. 8 vuotias Tiuku-neiti, joka ei voi sietää villiä, kaikessa mukana hääräävää Tassu-tyttöstä.

Pyrin pitämään koiramäärän kotona kohtuullisena, jotta jokaiselle koiralle riittäisi tarpeeksi aikaa. Sen vuoksi mielelläni myös sijoitan pentuja. Yhteisomistuksessa tällä hetkellä ovat Cara (Waatan Carlina), Essi (Waatan Erica), Wiola (Eerondaali Waatan Star), sekä Mesi (Waatan Impatiens).

 

Kaikki jalostuskoiramme ovat terveystutkittuja, PHPT negatiisisia, reippaita ja hyvän luonteen omaavia keeshondeja.

 

 

Olet tervetullut tutustumaan koiriimme!