2012 Uutisia

30. joulu, 2012

Vuoteen mahtui monta iloista asiaa. 

Silja on tehnyt määrätietoista harjoittelua Lunan (W.Brassica) kanssa ja tulokset kyllä näkyvät. He osallistuivat kolmeen TOKO- kokeeseen ja jokaisesta saivat ykköstuloksen, joten koulutustunnus TK1 tuli todella komeasti. Sama pari kävi vappuna noin ohimennen vaan suorittamassa myös BH-kokeen. 🤩

Näyttelypuolella Cara (W.Carlina) aloitti viralliset luokat Liettuassa ja sai heti 9kk. iässä ensimmäisen Voitaja-tittelinsä. Caran kanssa tuli muutenkin pyörittyä paljon näyttelyissä ja kyllä sieltä menestystäkin tuli🙂. Muutkin C-pennut kävivät näyttäytymässä kehässä.

 Myös B-pentueesta on käyty näyttelyissä ja mm. Remu (W.Buxus) ja Niila (W.Bartsia) ovat päässeet sertteihin kiinni🙂.

Myös Lila (W.Angelica) sai tämän vuoden aikana useammankin tittelin nimensä eteen😀.

 

Kesällä Vili (W- Butomus) tuli isäksi, joten suku jatkuu. Samasta pentueesta Bella (W.Bellis) synnytti syksyllä Waatan D-pentueen. Bella on todella hyvä emä, joka hoiti pentunsa "viimesen päälle". Mitä lie energiajuomaa sen maito oli, kun niin valtavalla energialla ja hyvillä hermoilla pennut on varustettu😋Hasun perheelle SUURI KIITOS yhteistyöstä Bellan kanssa. 

 

 Ensi vuonna toivoisin taas olevani ylpeä etenkin näistä harrastus-koirakoista. Niissä kun tarvitaan niin paljon työtä ja pitkää pinnaa. Tietysti uusia valioita näyttelypuolella ja ihania pikku-Waattalaisia lisää. Eniten kyllä toivoisin kasvateilleni terveyttä ja mukavaa elämää😘 

Ilon aiheita elämään, terapeutteina surun kohdatessa, arjen askareissa mukana🙂.

 

HYVÄÄ JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA 2013!

19. joulu, 2012

Jo toinen kerta tänä vuonna Vilnaan, ja vielä samalla porukalla! Aamuyöstä matkaan ja illalla hyvissä ajoin Vilnassa. 

Lauantaina 15.12. tuomarina Zoia Oleinikova, Ukraina. Meillä meni ihan hienosti Cara sai Liettuan SERTin ja CACIBin ja oli VSP. Lila PN 2 SERT VACACIB .

Meille riitti oikein hyvin se mitä saatiin, ja pääsimme viettämään vapaata.

Sunnuntaina uusi päivä ja uusi tuomari: Vija Klucniece, Latvia. Lila sai taas SERTin ja Cara VARACACIBin. 

Lähdimme ajelemaan hurjaan tuuleen ja tuiskuun kohti Riikaa. Matka meni kelistä huolimatta mukavasti ja meillä oli hyvin aikaa ulkoilla koirien kanssa. Maanantaina sitten matkasimme Tallinnaan ja illalla saavuimme kotiin. Ihan mukava lomareissu koirien kanssa ennen joulukiireitä😎. Kotona odotti tyytyväiset Nessi ja Lumia ja kotikin näytti paljon jouluisemmalta kuin lähtiessä🙂.  

11. joulu, 2012

Helsingin messukeskuksen Voittaja-näyttelyyn oli ilmoittautunut 40 kessua. Tuomarina Oldham Rodney, UK                                                                                                          Urosten Voittaja tuli Venäjältä. Tämä komea nuori uros on Icen (W.Ajuga) poika. Kovasti oli sukunsa näköinen, turkki oli väriltään samanlainen kuin Lilalla, ja tuntui myös vähän samanlaiselta. Luonne vaikutti oikein mukavalta ja reippaalta. Onnea sinne naapuriin🙂.

Cara on myös kasvattanut turkkiaan ja oli ihan reipas. Tuomari piti todella tiukkaa linjaa, ja vain kuusi narttua pääsi kisaamaan PN-kehään. Cara ei saanut mitään titteleitä, mutta todella hieno sijoitus tässä sakissa. ERI NUK1 SA PN3 VASERT VACACIB.

Kiitos Pirkolle kameran käytöstä ja seurasta, kuin myös Ulpulle. Kotimatkalle saimmekin seuraksi Katan, Idan, Tuikun ja Lunan.

19. marras, 2012

Reippaat ja rohkeat D - pennut ovat muuttaneet uusiin koteihinsa. Mieli on hieman haikea, mutta olen onnellinen, että pennuille löytyi niin hyvät kodit.

Toivon teille kaikille erittäin paljon onnellisia hetkiä yhdessä pentujenne kanssa🙂. Nähdään ja pidetään yhteyttä🙂!

 

14. marras, 2012

Caran kanssa Jyväskylän KV näyttelyssä. Kessuja oli peräti 30 mukana, vaikka muutama peruuntuminenkin oli. 

Cara on kasvatellut turkkiaan ja sai taas todella hienot arvostelut. Mutta tuomari Jo Schepers piti todella tiukkaa linjaa, eikä antanut SA:ta muuta kuin luokkavoittajille, joten emme PN-kehässä enää käyneetkään. ERI NUK2.

 Cara on ollut vähän tutustumassa pentuihin, mutta ne tuntuu sen mielestä kyllä tosi rasittavilta kun ovat aina kimpussa😮