Pennulla ikää 4,5 viikko

 

Pennut syntyivät 8.9.

Viisi urosta ja kolme narttua.

Kaikki pennut on alustavasti varattu.

 

Isä: FI MVA TK1 TK2 STORYWOOD NUGGET OF GOLD "Vili"

s. 5.3.2016

Lonkat C/B
Kyynärpäät 0/0
Polvet 0/0
Silmät terveet (Maaliskuu2018)

Selkä: VA0, SP0, LT0

LTV 82

 PHPT negatiivinen

 Vili on hyvän kokoinen, kiva koira, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Se on käynyt luonnetestissä, jonka tulokset vahvistavat sen rodunomaisen käytöksen. Vili harrastaa emäntänsä kanssa tokoa. Se kisaa tällä hetkellä voittaja luokassa, josta on jo 1-tulos saavutettu. 

Vilin turkki on hyvälaatuinen ja karkea.

 Emä: FI MVA HeJW-17 WAATAN IMPATIENS "Mesi"

s. 01.12.2016

 Lonkat B/B

Kyynärpäät 0/0
Polvet 0/0
Silmät terveet (Syyskuu 2018)

 PHPT negatiivinen

Mesi on ihana "tättähäärä", joka saattaa olla himen pidättyväinen toisia kohtaan, mutta kun syttyy niin mennään täysillä. Se on helppo koira, jolla on toimintakykyä, eikä stressaa ja jännitä turhia. Mesi rakastaa lapsia.

Mesi on hyvin rotutyypillinen ja tasapainoinen rakenteeltaan ja se liikkuu kevyesti kessumaisin askelin. Sillä on vahva, hyvä, puhtaanvärinen turkki.

Yhdistelmästä toivon tasapainoisia ja toimintakykyisiä jälkeläisiä, joista voisi tulla kivoja kumppaneita myös harrastuksiin.

Yhdistelmä on Suomen Keeshond ry:n jalostustoimikunnan käsittelemä ja täyttää JTO:n (Jalostuksen tavoiteohjelma) vähimmäisehdot.

Yhdistelmän sukutaulu

 

WAATAN PENNUT kasvavat kodin arjessa mukana, viettäen aikaa myös lasten seurassa.

Ne tottuvat toisiin koiriin, kissoihin ja totutetaan käsittelyyn heti pikkupennusta lähtien.
Pennut ulkoilevat paljon vapaana vaihtelevassa maastossa.

Luovutetaan aikaisintaan n. 8 viikon ikäisinä.
- rekisteröityinä
- mikrosirutettuina
- eläinlääkärin tarkistamina
- kolmeen kertaan madotettuina.
Pennut saavat mukaansa ruokinta- ja hoito-ohjeet, sekä pentupaketin joka sisältää mm. penturuokaa, kupin, lelun, harjan.... yms.

Pentujen hintaan sisältyy korvaus terveystarkastuksista, 100 €, jonka siis palautan kun viralliset terveystarkastukset on suoritettu. (1,5 - 2,5 v.)

Kaikki pentueet suunnitellaan huolella ja kasvatustoiminnassa pyritään mahdollisimman hyvään lopputulokseen. Pentujen hyvinvoinnin eteen panostan jo ennen niiden syntymää huolehtimalla kantavasta emosta mahdollisimman hyvin. Tarjoamalla sille tasapainoista ravintoa riittävästi, sopivalla liikunnalla ja hellimällä paljon, sekä huolehtimalla siitä, ettei emän tarvitse kärsiä turhasta stressistä.

Pentuja hoidetaan rakkaudella luovutusikään asti. Joidenkin kohdalla luovutusikä voi venyä pitkäksikin. Johtuen pennun valmiudesta muuttaa, tai siitä, että en löydä mieleistä kotia juuri tietylle pennulle. Meillä pennut saavat kehittyä ja kasvaa juuri sen ajan minkä ne tarvitsevat ollakseen valmiita uuteen kotiin. Haluan tarjota parhaat mahdolliset eväät pennuille elämän alkuun.

Autan mielelläni parhaani mukaan uusia koiraharrastajia alkuun, ja jos en jotain tiedä, otetaan siitä selvää.

Mielestäni yhteydenpito kasvattien omistajien kanssa on hyvin tärkeää. On mukava kuulla kasvateistaan vielä vuosienkin päästä, koko sen elinajan! Haluan olla aidosti jakamassa kanssanne niin surut kuin pienetkin ilon aiheet. 

Pidetään yhteyttä. (Saa "häiritä" milloin vain, mieluiten iltaisin)

Jos suunnitelmani tai rotu yleensä kiinnostaa, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Jaksan rupatella aiheesta, vaikka kuinka. :o)

waatanmilli@gmail.com 
p. 044 3003828

Uusille pennunomistajille maksan Suomen Keeshond ry:n ensimmäisen vuoden jäsenyyden. 

Ennen koiran hankintaa on hyvä tutustua myös Kennelliiton Hankikoira sivustoon!

Jos olet päätynyt kessun hankintaan, niin tutustu myös yhdistyksen PENTUOPPAASEEN :)