Pentuja suunnitteilla syksylle 2021

 

Isä: C.I.B. POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA RU MVA JV-12 MV-14 HeW-16 TUSCAN LOVE STORY "Solo"

27.7.2011 Italiassa.

Lonkat B/B
Kyynärpäät 0/0
Polvet 0/0 
Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

PHPT negatiivinen

 

Solo on lähes 10- vuotias kiva koira. Sille käy aina kaikki ja se on kotonaan missä tahansa. sillä on valtava itseluottamus, se rakastaa kaikkia, myös lapsia ja pentuja, joiden kanssa se leikkii mielellään. Se tulee toimeen kaikkien koirien kanssa. Solo on oikea humoristi ja tykkää hassutella, leikkiä ja painia. Solon turkki on hyvän laatuinen, runsas ja pitkä.

Parasta Solossa on luonne ja perusterveys, jota on jättänyt myös pennuilleen.

Emä: WAATAN LAVANDULA "Lumo"

s. 14.5.2019

Lonkat B/B
Kyynärpäät 0/0
Polvet 1/1 
Silmät Distichiasis : todettu (25.03.2021)
PHPT negatiivinen

Lumo on mukava koira. Se on hyvin sosiaalinen ja ihmisrakas. Se tykkää leikkiä leluilla ja on hyvin aktiivinen muutenkin. Vartiointiviettiä löytyy myös, joten ylimääräiset pihalla liikkujat kyllä ilmoitetaan.  Lumon turkki on hyvän laatuinen ja siinä on puhtaat värit.

 

WAATAN PENNUT kasvavat kodin arjessa mukana, viettäen aikaa myös lasten seurassa.

Ne tottuvat toisiin koiriin, kissoihin ja totutetaan käsittelyyn heti pikkupennusta lähtien.
Pennut ulkoilevat paljon vapaana vaihtelevassa maastossa.

Luovutetaan aikaisintaan n. 8 viikon ikäisinä.
- rekisteröityinä
- mikrosirutettuina
- eläinlääkärin tarkistamina
- kolmeen kertaan madotettuina.
Pennut saavat mukaansa ruokinta- ja hoito-ohjeet, sekä pentupaketin joka sisältää mm. penturuokaa, lelun, harjan .... yms.

Pentujen hintaan sisältyy ALV 24%, sekä korvaus terveystarkastuksista, 100 €, jonka siis palautan kun viralliset terveystarkastukset on suoritettu. (1,5 - 2,5 v.)

Pidän terveystarkastuksia hyvin tärkeänä myös "kotikoiralle", sillä jos jotain sairauksia löytyy niin osaa jatkossa huolehtia ja hoitaa koiraansa niin, ettei sen tarvitse kärsiä turhista kivuista. Kannattaa tutkia eri sukuja KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä, Keeshond kasvattajat. Jos koiran tiedoissa ei näy tuloksia, se EI todellakaan tarkoita sitä, että koira olisi terve. Sitä ei ole viitsitty tutkia, tai pahimmassa tapauksessa on tutkittu, mutta kun tulokset on huonot, niin niitä ei ole annettu julkaista!!!

Toki koirilla on paljon muitakin perinnöllisiä sairauksia, joista kasvattajan tulisi kertoa. Täysin TERVETTÄ SUKUA EI OLE ainakaan minun tietooni tullut.

Kaikki pentueet suunnitellaan huolella ja kasvatustoiminnassa pyritään mahdollisimman hyvään lopputulokseen. Pentujen hyvinvoinnin eteen panostan jo ennen niiden syntymää huolehtimalla kantavasta emosta mahdollisimman hyvin. Tarjoamalla sille tasapainoista ravintoa riittävästi, sopivalla liikunnalla ja hellimällä paljon, sekä huolehtimalla siitä, ettei emän tarvitse kärsiä turhasta stressistä.

Pentuja hoidetaan rakkaudella luovutusikään asti. Joidenkin kohdalla luovutusikä voi venyä pitkäksikin. Johtuen pennun valmiudesta muuttaa, tai siitä, että en löydä mieleistä kotia juuri tietylle pennulle. Meillä pennut saavat kehittyä ja kasvaa juuri sen ajan minkä ne tarvitsevat ollakseen valmiita uuteen kotiin. Haluan tarjota parhaat mahdolliset eväät pennuille elämän alkuun.

Parhaani mukaan autan uusia omistajia pennun kanssa sujuvaan arkeen, ja jos en jotain tiedä, otetaan siitä selvää. Koska koirien hyvinvointi on minulle todella tärkeää, tarjoan tulevan pentueen omistajlle laadukkaan verkkopentukurssin, jonka ohjeilla ja harjoituksilla toivottavasti saadaan pennustasi onnellinen, luottavainen koira.

Mielestäni yhteydenpito kasvattien omistajien kanssa on hyvin tärkeää. Haluan olla aidosti jakamassa kanssanne niin surut kuin pienetkin ilon aiheet koko koiran elinajan. 

Pidetään yhteyttä. (Saa "häiritä" milloin vain, mieluiten iltaisin)

Jos suunnitelmani tai rotu yleensä kiinnostaa, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Jaksan rupatella aiheesta, vaikka kuinka. :o)

waatanmilli@gmail.com 
p. 044 3003828

Uusille pennunomistajille maksan Suomen Keeshond ry:n ensimmäisen vuoden jäsenyyden. 

Ennen koiran hankintaa on hyvä tutustua myös Kennelliiton Hankikoira sivustoon!

Jos olet päätynyt kessun hankintaan, niin tutustu myös yhdistyksen PENTUOPPAASEEN :)