Pennut, ikää 4- viikkoa.

Viiman ja Mantan pennut syntyivät 21.3.2022

Kolme urosta ja yksi narttu.

Näille pennuille on uudet kodit odottamassa.

 

Isä: DEMICLE'S HIGHWAYMAN

s. 26.8.2019

 Lonkat C/C  
Kyynärpäät 0/0
Polvet 0/0
PHPT negatiivinen

Viima on hyväntahtoinen, avoin kaveri, joka tahtoo olla kaikessa mukana. Se on äärimmäisen utelias ympäristöstä. Pärjää hyvin toisten koirien kanssa, eikä ole agressiivinen, mutta joskus hassuttelee kuin ilkikurinen "pelle".

 

Emä: WAATAN MENTHA

s. 8.9.2019

Lonkat B/B
Kyynärpäät 0/0
Polvet 0/0
Silmät terveet (25.3.2021)

 

PHPT negatiivinen

Manta on varautunut vieraita kohtaan. Muuten se on helposti innostuva, hyvin energinen ja leikkisä tyttö. Mantalla ei ole alusta-arkuutta ja on äänivarma.

Mantan turkki on hyvin hopeansävyinen, molemmilla oikeanlainen, hyvä turkki, joissa myös hyvät värivaihtelut.

Tämä yhdistelmä täyttää Suomen Keeshond ry:n jalostuksen tavoiteohjelman vähimmäisvaatimukset.

Yhdistelmän sukutaulu

 

 

 

WAATAN PENNUT kasvavat kodin arjessa mukana, viettäen aikaa myös lasten seurassa.

Ne tottuvat toisiin koiriin, kissoihin ja totutetaan käsittelyyn heti pikkupennusta lähtien.
Pennut ulkoilevat paljon vapaana vaihtelevassa maastossa.

Luovutetaan aikaisintaan n. 8 viikon ikäisinä.
- rekisteröityinä
- mikrosirutettuina
- eläinlääkärin tarkistamina
- kolmeen kertaan madotettuina.
Pennut saavat mukaansa Pentuaapisen, ruokinta- ja hoito-ohjeet, sekä pentupaketin joka sisältää mm. penturuokaa, lelun, harjan, pannan .... yms.

Pentujen hintaan sisältyy ALV 24%, sekä korvaus terveystarkastuksista, 100 €, jonka siis palautan kun viralliset terveystarkastukset on suoritettu. (1,5 - 2,5 v.)

Pidän terveystarkastuksia hyvin tärkeänä myös "kotikoiralle", sillä jos jotain sairauksia löytyy niin osaa jatkossa huolehtia ja hoitaa koiraansa niin, ettei sen tarvitse kärsiä turhista kivuista. Terveyden suhteen, mitä enemmän tutkimme, sen enemmän voimme ennakoida. Kasvattieni omistajat ovat olleet ihailtavan aktiivisia terveystutkimusten suhteen, Suuri kiitos heille kaikille! Se on ollut ensiarvoisen tärkeää myös kasvattajille. Kannattaa tutkia eri sukuja KoiraNet-jalostustietojärjestelmästä, Keeshond  kasvattajat. Jos koiran tiedoissa ei näy tuloksia, se EI todellakaan tarkoita sitä, että koira olisi terve. Sitä ei ole viitsitty tutkia, tai pahimmassa tapauksessa on tutkittu, mutta kun tulokset on huonot, niin niitä ei ole annettu julkaista!!! Toki koirilla on paljon muitakin perinnöllisiä sairauksia, joista kasvattajan tulisi kertoa. Täysin TERVETTÄ SUKUA EI OLE ainakaan minun tietooni tullut.

Kaikki pentueet suunnitellaan huolella ja jalostusvalinnoissani painotan erityisesti luonnetta ja terveyttä ja omalta osaltani tahdon ylläpitää keeshondien elinvoimaisuutta valinnoillani. Elinvoimaisuuden merkkeinä pidän hyvän ruokahalun omaavaa perustervettä koiraa, joka kykenee lisääntymään ja synnyttämään luonnollisesti ja omaa hyvän hoivausvietin pentujaan kohtaan, ilman ihmisen liiallista puuttumista. Pentujen hyvinvoinnin eteen panostan jo ennen niiden syntymää huolehtimalla kantavasta emosta mahdollisimman hyvin. Tarjoamalla sille tasapainoista ravintoa riittävästi, sopivalla liikunnalla ja hellimällä paljon, sekä huolehtimalla siitä, ettei emän tarvitse kärsiä turhasta stressistä.

Pentuja hoidetaan rakkaudella luovutusikään asti. Joidenkin kohdalla luovutusikä voi venyä pitkäksikin. Johtuen pennun valmiudesta muuttaa, tai siitä, että en löydä mieleistä kotia juuri tietylle pennulle. Meillä pennut saavat kehittyä ja kasvaa juuri sen ajan minkä ne tarvitsevat ollakseen valmiita uuteen kotiin. Haluan tarjota parhaat mahdolliset eväät pennuille elämän alkuun.

Arvostan kotia, jossa koiraa rakastetaan ja huolehditaan sen hyvinvoinnista. Toivon kotia, jossa koiralle on tarjolla aktiivista arkielämää, innostus harrastuksiin ja aiempi koirakokemus olisivat plussaa. Koska koirien hyvinvointi on minulle todella tärkeää, tarjoan parhaani mukaan tukea ja ohjeita arjen haasteisiin, joilla toivottavasti saadaan pennustasi onnellinen, luottavainen koira. Ja jos en jotain tiedä, otetaan siitä selvää.

Mielestäni yhteydenpito kasvattien omistajien kanssa on hyvin tärkeää. Haluan olla aidosti jakamassa kanssanne niin surut kuin pienetkin ilon aiheet koko koiran elinajan. 

Pidetään yhteyttä. (Saa "häiritä" milloin vain, mieluiten iltaisin)

Jos suunnitelmani tai rotu yleensä kiinnostaa, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Jaksan rupatella aiheesta, vaikka kuinka. :o)

Tarvetuloa Waatan rentoon porukkaan!

waatanmilli@gmail.com 
p. 044 3003828

Uusille pennunomistajille maksan Suomen Keeshond ry:n ensimmäisen vuoden jäsenyyden. 

Ennen koiran hankintaa on hyvä tutustua myös Kennelliiton Hankikoira sivustoon!

Jos olet päätynyt kessun hankintaan, niin tutustu myös yhdistyksen PENTUOPPAASEEN :)