20. huhti, 2016

Erkkari- 16 Joensuu

Vuoden päätapahtuma, Erikoisnäyttely, järjestettiin tänä vuonna  9.4. Joensuun Enossa. Tuomarina oli Saksalainen kasvattajatuomari Angelika Rubens.

Kessuja oli ilmoitettu kaikkiaan 77, joista 5 oli pentuja. Tällä kertaa Waatalta ei ollut yhtään pentua, mutta muuten hyvä kattaus, kaikkiaan 11 Waatan kasvattia oli näytillä.

Luokkasijoituksiakin tuli viisi, ja Manna oli PN4. Caran jälkeläisryhmä oli kolmas, samoin kasvattajaryhmämme oli seitsemästä esitetystä  kolmas.

 Jenni juoksi kehässä myös parikilpailussa Kassun ja Essin kanssa. Mukavasti tämä pari yhdessä liikkuu. Eikä heitä ensimmäisten joukossa sieltä poiskaan pistetty.

Kiertopalkinto kilpailut menivät myös yllättävän hyvin. Kauneimman karvapeitteen valinnassa Kassu kisaili ihan loppuun asti, jääden kuitenkin lopulta ilman palkintoa, siis toiseksi.

Manna jäi lopulta juoksemaan parhaan liikkujan valinnassa kolmantena näyttelyn BIS ja VSP koirien kanssa. Mannan vauhdin lopetti sen valtava kakkahätä, ja sen oli laskettava pötköt kehään.

Parhaan uroksen pään palkinnon sitten saikin kotiin vietäväkesi Gero. Myös Geron omistaja, Toini, oli vakuuttunut siitä, että se palkinto kuuluu ilman muuta heidän komealle pojalle.

Joensuu ER 9.4. Tuomari Angelika Rubens

- suluissa kiertopalkinto kilpailut, joihin oikeus osllistua.

W. Galanthus - Aslan JUN EH
W. Galeopsis - Obi JUN EH (uroksen pää)
W. Erodium – Rodi ERI AVK2 SA (karvapeite)
W. Daucus - Kassu  ERI VAK3 SA (karvapeite, liikkuja)
W. Erigeron – Gero VAL ERI PARAS UROKSEN PÄÄ (liikkuja, uroksen pää)

W. Gentiana - Gitta ERI JUK3 SA
W. Fumana - Manna ERI NUK2 SA PN4 (liikkuja)
W. Fragaria - Armi ERI NUK3
W. Carlina - Cara VAL ERI (karvapeite)
W. Darmera - Darma VAL H
W. Erica - Essi VAL ERI

Kennel Waatan  ( Kassu, Manna, Gitta ja Essi) KAK3 KP

W. Carlina- jälkeläisryhmä (Gitta, Essi, Aslan ja Gero) JÄL3 KP.

 Illalla nautimme porukan kanssa yhteisen illallisen. Seuraavana päivänä olikin vuorossa luento epilepsiasta ja sen vastustamisesta. Lounaan jälkeen oli vielä yhdistyksen vuosikokous.

 Kiitos taas ystäville mukavasta viikonlopusta ja kasvattieni omistajille aktiivisuudesta, kun tuotte hyvin hoidettuja koirianne myös toisten ihailtavaksi.

Jenni on kirjoittanut myös erkkariviikonlopusta.

Jaa tämä sivu