30. maalis, 2015

ROPpeja ropisi

 Olipa hieno viikonloppu näyttelyrintamalla.

 Lauantaina 21.03. Sain Outilta kivan soiton töihin. Oli mennyt näyttelyssä ihan hyvin. No todella! Tiukan linjan tuomari, Tuula Savolainen ei antanut kuin kahdelle nartuista SA:n  Sumu (W. Dablia) ERI AVK1 SA PN1 SERT ROP FI MVA. Ryhmäkehässä tuomari Esko Nummijärvi oli nostanut Sumun vielä kymmenen parhaan joukkoon. Suuret onnittelut uudelle valiolle! Olen niin iloinen, että Outi sai ottaa vastaan Sumun ruusukkeet.

 Samaan aikaan Lahden kansainvälisessä näyttelyssä Armi (W. Fragaria) oli PEK1 KP VSP-PENTU. Myös Darma (W. Darmera) oli kehässä hiukan riisuttuna versiona, pohjavilla puuttui. ERI VAK4. Tuomarina heillä oli Saksalainen Georg Walther.

 Kassu (W. Daucus) ja Essi (W. Erica) olivat matkanneet Jennin ja Kaisan kanssa Latviaan, Riikaan. Sieltäkin tuli tosi mukavia uutisia. Lauantaina Kassu oli ROP ja Essi VSP. Kummallekin SERTit ja CACIBit jäävät odottamaan valioitumista. Tämä pari osallistui myös parikilpailuun ja olivatkin sitten näyttelyn PARAS PARI 1.

 Sunnuntaina 22.3. matkasimme Raijan, Wiolan (Eerondaali Waatan Star) ja Mannan (W. Fumana) kanssa Jyväskylään, pentunäyttelyyn.  Siellä tuomari Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, ja kehäsihteerit pitivät niin vauhtia, että kessuja pyydettiin vartti etuajassa kehään. Pyysin hieman odotusta, kun Wiolan harndleri ei vielä ollut saapunut paikalle. Tauko pidettiin, ja kehät jatkuivat arvioidun aikataulun mukaisesti. Kaikki kolme kessua olivat samassa sarjassa. Hanne esitti Wiolan hienosti ja tuomari ihastui siihen tyyppiin. Wiolalle PEK1 KP ROP-pentu. Pääsin Wiolan kanssa siis ryhmäkehään. Siellä tuomari Jaana Hartus sijoitti Wiolan RYP4.

 Myös Manna sai oikein kivan arvostelun PEK2 KP.

 Kiitos seurasta ja mukavasta päivästä Raija, Hanne, Alina ja Akseli.

Rodi (W. Erodium) oli Korpilahden ryhmänäyttelyssä edustamassa Waatan värejä. Rodille viileä maneesi sopi ympäristönä oikein hyvin. Tuloksetkin kertovat sen. ERI NUK1 SA PU1 SERT ROP RYP3. Rotutuomarina Kirsi Honkanen ja ryhmässä Tapio Kakko.

 Riiassa Kassu (W. Daucus) jatkoi varmaa esiintymistä ollen taas ROP. SERT ja CACIB lähtivät taas Kassun matkaan. Lopulta Kassu oli RYP5.

 Essi (W. Erica) esiintyi ”kakka housuissa”, meno ei ollut yhtä näyttävää kuin edellisenä päivänä. PN3.

Pari osallistui myös parikilpailuun. Tuomari poimi heidät jatkoon, mutta jostain syystä kehäsihteeri pyysi heidät pois kehästä 🤔

 Reissu oli silti todella antoisa, ja koirat saivat sen, mitä oli toiveissa. Kiitos teille, kun jaksoitte matkustaa koirien kanssa ja tuoda niitä esille. Jenni on kirjoittanut oman tarinan reissusta, jonka voi käydä lukemassa täältä.

 Kiitän vielä kaikkia, jotka toitte koiranne näytille ja olette ne hienosti valmistelleet näyttelyyn. Oli niin hienoa saada näin mahtavia uutisia monelta eri suunnalta ja näin monen eri koiran tuloksia. Olen kyllä ylpeä teistä kaikista kasvattieni omistajista.

Cara on käynyt ultrassa ja ainakin kolme kessun alkua sieltä hahmottui. Joten voimme odottaa pentuja syntyväksi vappuviikolla!

Jaa tämä sivu