2. heinä, 2014

Forssa kr.28.6.2014 ja Pori KV 29.6.2014

Forssassa oli satanut koko viikon ja Mustialan maasto oli hyvin märkää kun suuntasimme näyttelypaikalle. Kessuille oli tullut harmittavasti tuomarimuutos. Mutta miltei kaikki saavuimme paikalle eväiden kera. Olimme päättäneet viettää kivaa päivää mukavassa ympäristössä ja onneksemme aurinko sattui paistamaan juuri tänään. 

 Tuomarina meillä siis Leni Finne. Kristiina ja Elmo (W. Elymus) aloittivat täällä viralliset näyttelyt ja selvisivätkin erittäin hyvin. EH JUK2.

 Kassu (W. Daucus) osallistui nuorten luokkaan. ERI NUK2.

Domi (W. Doronicum) sai esiintyä Antin kanssa luokassaan ihan keskenään. EH AVK1.

Junnunarttuja oli neljä. Meidän yleensä mukavsti esiintyvä Essi (W.Erica) oli hieman oudolla päällä. Ilmeisesti sillä on jokin "mörkökausi" menossa tai sit juoksut tulossa. ERI JUK3.

Kide (W. Cladina) oli myös tullut näyttelyyn. Kiden tuomari kammo ei ole vieläkään täysin hävinnyt. Tuomari oli kyllä kärsivällinen sen kanssa. Tuo ujous pudotti Kiden arvostelua. H.

Samassa luokassa meni myös Darma (W. Darmera). Darma esiintyi taas varmasti. ERI AVK1 SA PN3 SERT.

Cara (W.Carlina) oli nyt myös mukana. Caran kaunis turkki oli nyt juuri pahimmoilleen kuivassa ja takkuavassa kunnossa. Siitä myös mainittiin arvostelussa. ERI VAK2 SA PN4.

Meitä oli niin hyvin paikalla, että saimme kasvattajaryhmän kasaan. Kassu, Cara, Darma ja Essi osallistuivat siihen. KASV2 KP. Kiitos Matilda Essin esittämisestä ryhmässä.

 Sitten pääsimmekin siirtymään teltalle kahvipöydän antimiin. Kiitos kaikille osallisille niin tarjoilusta kuin mukavasta seurastakin.

Meilen (Rebelia Nutrena) kehä oli tosiaan vasta iltapäivällä, joten aikataulut meni meillä todella nappiin. Meilen tuomari Stefan Sinko oli kovin nopea toimissaan. Hän oli samaa mieltä kuin muutkin tuomarit kesän näyttelyissä siitä, että Meile tarttee aikaa. ERI JUK1 SA PN2 VARASERT.

Viikoloppuun osui myös toinen hyvä näyttely. Remu (W.Buxus) oli Porin kansainvälisessä näyttelyssä. Tuomarina heillä Reicher Dugravka, Kroatiasta.Todella hienosti Pirjon kanssa oli kehässä menty. ERI VAK1 SA PU2 CACIB. Onnittelut.

 Kiitos kaikille aktiivisesta kasvattien esille tuomisesta.

Kuva: Veijo Tuominen

Jaa tämä sivu