11. elo, 2014

WDS Helsinki

MaailmanVoittaja 2014 näyttely järjestettiin tänä vuonna Helsingissä.

 Meiltä oli lauantaina mukana peräti kuusi kessua. Jotka kaikki saivat ERIn, ja neljälle vielä luokkasijoitus.

Pitkän linjan kasvattajatuomari Jean Sharp-Bale piti linjansa ja antoi todella kivat positiiviset arvostelut.

 Menimme Rodin (W.Erodium) kanssa kisaamaan kymmenen muun junioriuroksen joukkoon junioritittelistä. Rodi on hyvin koulutettu, ja sen kanssa on helppo mennä kehässä. Selvisimmekin hienosti kuuden parhaan joukkoon. ERI.

 Jenni on tehnyt Kassun (W.Daucus) kanssa kovasti treeniä ja hieman karvattomassakin kunnossa pärjäsivät todella hienosti. ERI NUK4.

 Essin (W.Erica) kanssa tittelijahdissa oli yhdeksän juniorinarttua. Tuomari piti Essistä kokonaisuudessaan. ERI JUK2. Essi pääsi vielä uudestaankin kehään kilpailemaan vara-sertistä.

 Koirat vaihtoon, ja Sumu (W.Dablia) kehään. Tuomari piti myös Sumusta, jolla oli kyllä hieman niukka turkki. ERI NUK3.

 Darma (W.Darmera) oli kovatasoisessa avoimen luokassa kahdeksan joukossa. Sieltä Darma nousi hienosti sijoituksille. ERI AVK3.

 Cara (W.Carlina) oli tietysti ilmoitettu arvokisoihin. Caran turkki oli muuttunut kovin kuivaksi, mutta ei siitäkään mitään moitetta tullut, vaan hienon arvostelun sai. ERI. Emme kuitenkaan sijoittuneet tässä kovatasoisessa luokassa.

 Kokosimme vielä kasvattajaryhmän kolmesta eri yhdistelmästä. Mukana kasvattajaluokassa Kassu, Cara, Essi ja Darma. Olimme viides seitsemästä kasvattajasta.

 Suuri kiitos taas kasvattien omistajille hienosta, mukavasti menneestä päivästä.

Roturyhmä 1. arvosteltiin sunnuntaina. Meile (Rebelia Nutrena) pääsi yksin Ahtin kanssa matkaan, sillä minä jäin odottamaan Lilan synnytystä. Jenni liittyi seuraan Hämeenlinnasta ja lupautui esittämään Meilen.

 Podhalanskeille oli tullut tuomarimuutos, ja porukkaa oli jäänyt myös pois näyttelystä. Ole Staunskjaer  oli aika tiukka, eikä kovin ihastunut näihin juniorinarttuihinkaan. EH JUK2. Juniorimaailmanvoittaja-titteliä ei siis nartuille jaettu ollenkaan.

  Kiitos Jennille Meilen esittämisestä ja Ahtin seuralaisena olosta.

 Jennin juttua ja linkkejä kuviin löytyy täältä.

Jaa tämä sivu