18. kesä, 2012

Tuuri ja Kangasniemi KR 10.06.2012

Laitoin aamulla Ahtin Caran ja Kaisan kanssa Tuuriin. Kaisa oli ensimmäistä kertaa kehässä. Hienosti oli ensimmainen hadlaus sujunut, sillä oikein mukavan arvostelun tuomari Esa Ruotsalainen antoi myös tällä kertaa: ERI JUK1 SA PN2 SERT. 

Cara on saanut viimeaikoina kovasti kehuja kevyistä, vaivattomista liikkeistään🤩. Kiitos Kaisalle Caran esittämisestä. Sertistä saatava palkinto heiltä tosin jäi hakematta😎.

Me lähdettiinkin sitten Lilan kanssa toiseen suuntaan Kangasniemelle.

Niila (W.Bartsia) tuli myös kokeilemaan, josko se serti sieltä vihdoin irtoaisi. No, pojalla taisi vaan hormoonit hyrrätä😲. Kehässä oli ilmeisesti mennyt juoksuinen narttu, niin innokkaasti  Niila kulki nenä nurmikossa, ettei arvostelusta tahtonut tulla mitään. AVK EH.

 Lila oli yllättävän pirteä kehässä ottaen huomioon, että aurinko alkoi pilkistellä, eikä ollut Lilan tykkäämä koiranilma, siis vesisade. Kiitos tuomari Hanna-Riina Aho, hän näki Lilan parhaat puolet ja  tulos oli sen mukainen: ERI AVK1 SA PN1 SERT ROP FI MVA. Nyt meiltä Lilan kanssa sertin metsäsätys vihdoin loppui, ja jos näyttelyihin mennään, niin ei ole niin paljon tavoiteltavaa. Lilalla on myös Latviasta serti ja Liettuasta kaksi, joten siitä tulee myös LV & LT MVA😀  

Jaa tämä sivu