23. touko, 2013

Lahti PN 19.05.2013

Outi lähti Sumun ja minun matkaan Lahteen pentunäyttelyyn. Kun pääsimme perille, niin siellä jo Pirkko ja Darma, sekä Jenni, Janne ja Kassu jo meitä odottivat ja olivat varailleet  telttapaikkaa.

 Kassu aloitti meidän pennuista ensin ja saikin mennä yksin kehään pikkupentujen jälkeen. Tuomari Säde Hohteri ei kaikille KP:ä jaellut, joten Kassukaan (W. Daucus) ei sitä saanut. PEK1.

 Sumun (W. Dablia) menoa häiritsi hieman maassa olevat hajut. Mutta ei ne silti ihan vastustamattomia olleet. Mukavan arvostelun kera PEK2 KP PN3.

 Darma (W.Darmera) oli reippaalla päällä ja nautti esiintymisestä. Sen kyllä tuomarikin pisti merkille ja nosti Darman rotunsa ykköseksi. Eikä sekään riittänyt, Darma jaksoi hyvin vielä ryhmäkehässäkin. PEK1 KP PN1 ROP-PENTU RYP2.🙂

 Näyttelyn jälkeen menimme kauemmas nurmikolle, ja päästimme sisarukset leikkimään. Kyllä niillä olikin hauskaa, tosin Kassu-parka ei voinut täysin osallistua leikkiin, kun juoksuinen Sumu oli liian kiinnostava. Sitten alkoikin satamaan, ja teltassa vielä kaikki räppänät auki😲

 Sateen hieman hellittäsessä kasasimme märän teltan ja lähdimme kotimatkalle. Kotipuolessa olikin sitten "kärsitty" helteestä.

 Todella mukava päivä ystävien kanssa. Onnittelut vielä Pirkolle ja Darmalle. Kiitos seurasta myös Jenni, Janne ja Outi. Kameran takana olemisesta myös. Outin otoksia näyttelystä voi katsella täältä. Kiitos Outi tästä hienosta kansiosta🙂

 Kiden (W.Cladina) terveystulokset on vahvistuneet. Priimaa on tämäkin tyttö terveytensä puolesta🙂. Kiitos Terhi ja Ville Kiden hyvästä huolenpidosta, ja että veitte sen tarkastuksiin.

Jaa tämä sivu