30. joulu, 2013

Mennyt vuosi 2013

Hieman muistelua vuodesta 2013.

Luna (W.Brassica) ja Silja toivat taas hienosti Waatan nimeä esille harrastuspuolella. Pari osallistui TOKOn avomessa luokassa kolmeen kokeeseen ja olivat kaikissa luokkavoittajia ja niin TK2 oli helposti saavutettu. He osallistuivat myös keeshondien rotumestaruuskisoihin ja olivat  voittajaluokan parhaina sijalla 2. Keväällä he kokeilivat myös RALLYTOKOa ja saivat heti kovat pisteet 95/100. Myös AGILITY kisoihin Luna osallistui. mm. kessujen rotumestaruuskisoissa ollen alokasluokan paras🙂. Onnea ja terveyttä tälle koirakolle myös ensi vuoteen!

Toivottavasti saamme myös toisilta virallisia harrastustuloksia ensi vuonna😘.

Näyttelypuolella saimme pari uutta valiota: Remu (W.Buxus) ja Cara (W.Carlina). Caralla on jo useammankin maan titteleitä. Samoin Lila (W.Angelica)sai nimensä eteen jotain uutta.  

Muitakin Waattalaisia on ihan kivasti vuoden mittaan nähty näyttelyissä. Mm. Deekkosista Kassu (W.Daucus), Darma (W.Darmera) ja Sumu (W.Dablia) ovat saaneet ensimmäiset sertinsä! Meillä on ollut mukavia näyttelypäiviä paljon. Ja hienoimpia saavutuksia oli Caran RYP1 Piteåssa, Ruotsissa, jossa tosin jouduimme jättämään bis-kehän väliin työkiireiden takia. Syksyllä vietimme hienot synttärit 1-vuotiaille ja samalla olimme Hyvinkään ryhmänäyttelyn BIS-kasvattaja🙂. Kiitos kaikille, jotka olette kasvatteja esille tuoneet!

Kevät ei ollut parasta aikaa. Siemennytin Lilan amerikkalaisella spermalla, joka oli ilmeiseti kärsinyt kuljetuksessa, ja näin Lila jäi tyhjäksi. Emme siis saaneet kovasti toivomaamme pentuetta.  

Iiro (W.Bistorta) katosi mystisesti Vappuna kotipihasta. Laajojen etsintöjen jälkeenkään ei koirasta löydetty minkäänlaista jälkeä.

 Lumian (Snowy Coats Fair Snow Princess) nivelvaivat pahenivat jatkuvasti ja jouduimme tekemään lopulta todella raskaan päätöksen päästää koira vaivoistaan. Lumia oli vielä alle neljä vuotias.

 Kesäkuussa sitten ajelimme Puolaan hakemaan uutta Podhalanskia pihaamme. Meile (Rebelia Nutrena) on valtava koheltelemaan, siis hyvin tapaturma altis. Saamme siis koko ajan pelätä, milloin jotain pahempaa sattuu!

Syksyllä Cara sitten synnytti ihanan pentueen, joita toivon näkeväni myös tulevaisuudessa paljon💋. 

 Cara, Kide (W.Cladina) ja Roope (W.Carex) kävivät myös terveystarkastuksissa ja saivat erinomaiset tulokset! 

 Kiitos kasvattien hyvästä hoidosta. Iloa, terveyttä ja menestystä vuodelle 2014!

Jaa tämä sivu